Dhembja dhe moshkalli i Çamërisë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Dhembja dhe moshkalli i Çamërisë : studime libër me autor Fahri Dahri dhe Namik Selmani (red.). Botuar në Tiranë nga "Vllamasi", në vitin 2017. Faqe 300.