Diplomaci pas lufte : negociatat me Italinë dhe Gjermaninë për dëmet e luftës në Shqipëri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Diplomaci pas lufte - negociatat me Italinë dhe Gjermaninë për dëmet e luftës në Shqipëri.JPG

Diplomaci pas lufte : negociatat me Italinë dhe Gjermaninë për dëmet e luftës në Shqipëri me Autor: Ksenofon Krisafi. Botuar nga "Dita 2000" Tiranë, 2009. Faqet e librit 362.

Negociatat me Italinë dhe Gjermaninë për dëmet e luftës në Shqipëri.