Diskutim:Çokollata

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

shiko. E kuptojë dëshirën e dominimit të mendimit, por kjo nuk është e lejushme sepse bie në kundështim me rregulloren ku flitet për respektimin e punës së redaktorve tjerë Wikipedia:Vini Re!, Teksti që qëndronte aty është "zhdukur". Për këtë nëse nuk jeni në gjendje që të gjeni një formulim për të bashkura pjesën e vjetër me pjesën e re, atëher bie poshtë pjesa e re (ose që jeni i mendimet që pohimet aty kanë qenë të pasakta atëher duheni ta vërtetoni këtë). --Hipi Zhdripi 9 Maj 2007 00:01 (UTC)

Pastruesi[redakto tekstin burimor]

Pastruesi duhet të pastrojë e-në nga ë-ja dhe c-në nga ç-ja--Hipi Zhdripi 9 Maj 2007 00:32 (UTC)

Uni[redakto tekstin burimor]

Uni mos je ti? Për nga stili po më duket ashtu.--Hipi Zhdripi 9 Maj 2007 00:35 (UTC)