Diskutim:Posta dhe Telekomi i Kosovës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

vala 900 poshte vjedhese pse lejohet

paske shumë kohë të lirë. S'të detyron askush ta përdorish valën 900.

codet[redakto tekstin burimor]

http://www.albanian.com/information/countries/kosova/Kosova_Zip_Code.htm--Armendi 2006 Maj 6 09:18 (UTC)