Jump to content

Dita e Rinisë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

dita e rinise shqiptore o ni fest sh e lezetshme. aty festohet rinia dhe bebat e sapo pjellur. ktu gzojn pine edhe puthen te sapo pjellurit.eshte shpikur ne vitin 1909 nga nje burre qe i donte shume femit.dita e rinise shqiptore o ni fest sh e lezetshme. aty festohet rinia dhe bebat e sapo pjellur. ktu gzojn pine edhe puthen te sapo pjellurit.eshte shpikur ne vitin 1909 nga nje burre qe i donte shume femit.dita e rinise shqiptore o ni fest sh e lezetshme. aty festohet rinia dhe bebat e sapo pjellur. ktu gzojn pine edhe puthen te sapo pjellurit.eshte shpikur ne vitin 1909 nga nje burre qe i donte shume femit.dita e rinise shqiptore o ni fest sh e lezetshme. aty festohet rinia dhe bebat e sapo pjellur. ktu gzojn pine edhe puthen te sapo pjellurit.eshte shpikur ne vitin 1909 nga nje burre qe i donte shume femit.