Jump to content

Ditar i ekonomistit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Ditar i ekonomistit, nga lufta për të shpëtuar floririn e Bankës dhe disa raporte e kujtime Gjinia: Kujtime. Autori: Mitrush Kuteli. Shtëpia botuese: Mitrush Kuteli. Viti i botimit 2012. Faqet e librit 210. ISBN 978-9923-4117-0-9