Ditari Personal

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Ditari personal është një përmbledhje i një kujtimi, ngjarje, apo autobiografie në formë kronologjike. Ai i rifreskon kujtimet dhe përjetimet. Në një ditar personal përmblidhen kujtimet, përjetimet, ndjenjat, aktivitetet personale, etj, si dhe shërben si një lloj rikujtuesi i jetës së mëhershme.