Dy krisma në Paris

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Një dramë nga Sheri Mita, Pëllumb Kulla me subjekt vrasjen e Esat Pashë Toptanit në Paris si dhe gjyqin e bërë ndaj Avni Rustemit. Interpreton trupa e teatrit dramatik Fier me aktorët Fatos Sela, Vladimir Muzha, Andrea Pepi etj.