E drejta e re e autorit në Shqipëri dhe të drejtat e lidhura

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

E drejta e re e autorit në Shqipëri dhe të drejtat e lidhura libër nga Ergysa Ikonomi, Jonada Zyberaj. Botuar në Tiranë nga "Pegi", në vitin 2017. Faqe 162.