Ecuria dhe shtrirja hapësinore e popullsisë shqiptare në Kosovë dhe në troje të tjera etnike në ish-Jugosllavi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ecuria dhe shtrirja hapësinore e popullsisë shqiptare në Kosovë dhe në troje të tjera etnike në ish-Jugosllavi libër i botuar në Prishtinë nga Instituti Ekonomik, në vitin 1997. Faqe 137.