Ekonomia e Moldavisë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Moldavia dallohet per industrine ushqimore sidomos per prodhimin e veres dhe te pijeve alkoolike te cilat jane kryesisht mallra eksporti .Nje ndihme te madhe ne te ardhurat kombetare te Moldavise japin edhe dergesat e emigranteve.