Emblema - Bashkia Gjirokastër

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Emblema e Qarkut të Gjirokastrës është emblema e Qarkut të Gjirokastrës ku perfshihet dhe Rrethi i Tepelenës dhe Rrethi i Përmetit.