Emisioni për fshat

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Emisioni për fshat është radio emision informativ e që transmetohet çdo të dielë në ora 12:05 në valët e radio kosovës. Emisioni zgjatë 55 minuta dhe autore e tij është Gjyle Morina.

Emisioni për fshat është një emision që i dedikohet fshatit dhe zhvillimit të tij dhe të bujqësisë. Ai hedh në shesh problemet me të cilat ballafaqohet njeriu në fshatin kosovarë, infrastrukturën, urbanizimin, ruajtjes së hapësirës së gjelbër, kultivimin e kulturave bujqësore dhe probleme të tjera të këtij lloji.

Emisioni nu mbanë ndonjë arkiv në rrejtë dhe ka vetëm një nën-fletë prezentuese në faqen e RTK-së. Mënyra e vetëme e kontaktimit është telefonata gajtë transmetimit ose adresa elektronike e centralizuar e radio kosvës.