Euronews Albania

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Euronews Albania stacion televiziv në gjuhën shqipe. Ky televizion jep lajme në gjuhën shqipe nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia Veriore nën logon e mirënjohur të kontinetit Euronews. Transmetimi i emisioneve i nisi më 21 nëntor 2019.