Fearless (2006 film)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Fearless
Fearless film.jpg
Posteri Terial i Filmit
Viti 2006
Regjia Ronny Yu
Prodhimi Jet Li
Ronny Yu
Skenari Chris Chow
Huo Yuanjia
Bazuar në {{{bazuar në}}}
Në rolet kryesore Jet Li
Dong Yong
Nakamura Shido
Collin Chou
Betty Sun
Muzika Shigeru Umebayashi
Kinematografia Poon Hang-sang
Ray Wong
Montazhi Virgina Katz
Richard Learoyd
Studioja kinematografike China Grup Film
Shpërndarë nga UP-ja
Data e daljes në kinema 26 janar 2006
Kohëzgjatja 141 min.
Shteti Hong Kong-u
Kina
Gjuha Kinezishtja
Japonishtja
Anglishtja
Vlerësimi {{{vlerësimi}}}
Buxheti {{{buxheti}}}
Fitimet {{{fitimet}}}
Paraprihet nga
Pasohet nga


Fearless është një film i vitit 2006, film i dedikuar mjeshtrit të madhë të Kong Fu-së Huo Yuanjia-së për më tepër ky film përshkruan jeten e mësusit dhe luftëtarit të madhë Kinez Huo Yuanjia.