Feja në Mongoli

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Feja në Mongoli - Sipas CIA World dhe departamentit amerikan të shtetit, 50 % e popullsisë së Mongolisë ndjekin Budizmin Tibetian, 40 % janë të pa fe, 6 % janë Shamanist dhe 4 % janë mysliman.