Fernandel

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Fernandel dhe Totò në Ligji është ligji (1958).

Fernand Contandin, i njohur si Fernandel, aktor, humorist, këngëtar dhe regjisor francez i lindur më 8 maj 1903 në Marsejë dhe vdiq më 26 shkurt 1971 në Paris.