Fjalor i shqipes së sotme

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Fjalor i shqipes së sotme.jpg

Fjalor i shqipes së sotme i ripërpunuar dhe i përditësuar, me rreth 35 000 fjalë, me rreth 7 000 njësi frazeologjike, me mbi 100 000 kuptime. Autor : Akademia e Shkencave e Shqipërisë. Faqe : 1584.