Flamuri i Republikës Dominikane

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Flamuri i Republikës Domenikane

Flamuri i Republikës Domenikane, siç përshkruhet në kushtetutën e Republikës, përmban një kryq të bardhë që zgjatet deri në qoshet e flamurit dhe e ndan flamurin në katër drejtkëndësha —drejkëndëshat e epërm janë kaltër(majtas) dhe kuq, kurse të poshtmit janë të kuq(majtas) dhe të kaltër. Stema e Republikës Domenikane është e vendosur në mes.

Shih dhe këtë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]