Flora mjekësore e Korçës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Flora mjekësore e Korçës libër me autorë Roland Piperi, Kristaq Kajno dhe redaktor P. Risvani. Botuar në Tiranë nga Drejtoria e Arsimit Shëndetësor, në vitin 1990. Faqet e librit 409.