Jump to content

Forcimi dhe demokratizimi i pushtetit popullor në Shqipëri : nëntor 1944 - nëntor 1948

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Forcimi dhe demokratizimi i pushtetit popullor në Shqipëri : nëntor 1944 - nëntor 1948 libër nga Ariste Jono. Botuar në Tiranë nga Akademia e Shkencave, në vitin 1986. Faqe 198.