Forcimi e zhvillimi i klasës punëtore në rrethi e Korçës dhe rritja e rolit të saj : kumtesë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Forcimi e zhvillimi i klasës punëtore në rrethi e Korçës dhe rritja e rolit të saj : kumtesë me autor Vaskë Koli. Botuar në Tiranë në vitin 1969, faqe 27.

Shënime: Konferenca Kombëtare e studimeve Shoqërore Seksioni i Historisë së PPSh, nëntor 1969.