Jump to content

Fotografi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Fotografi është një homonim i dy fjalëve dhe meqë ne e kemi bazuar përpilimin e kësaj enciklopedie në të shquarën kemi një term të përbashkët për dy fjalë me kuptime të ndryshme. Këto fjalë janë :

  1. Fjala fotograf që në të shquar bën fotografi ose fotografisti që nënkupton një person, individ i cili merret me fotografim.
  2. Fjala fotografi është e pashquara e fjalës fotografia që nënkupton një regjistrim të një imazh të caktuar.

Kjo faqe bën kthjellimin e titujve që kanë për bazë Fotografi.
Nëse një lidhje e brendshme ju solli këtu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen në fjalë që të ridrejtojë direkt te faqja e duhur.