Jump to content

GMM Grammy

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

GMM Grammy është kompania më e madhe argëtuese e konglomeratit mediatik në Tajlandë. Pretendon një pjesë prej 70 përqind të industrisë së argëtimit Thai. Artistët Grammy përfshijnë Thongchai McIntyre, Silly Fools dhe Loso. Përveç biznesit të saj muzikor, kompania është e përfshirë në prodhimin e koncerteve, menaxhimin e artistëve, prodhimin dhe botimin e filmit dhe televizionit.