Jump to content

Gaël Monfils

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Gaël Monfilslindi më 1 shtator 1986 në Bobigny, Francë, është teniser profesionalist francez. Gaël Monfils është aktualisht i tretë në renditjen më të lartë të tenisit francez dhe i 13 në botë.