Gashi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kjo faqe bën kthjellimin e titujve që kanë për bazë Gashi.
Nëse një lidhje e brendshme ju solli këtu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen në fjalë që të ridrejtojë direkt te faqja e duhur.


Gashi është mbiemri i personave në vijim:

A[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

B[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  • Besim Gashi – (1974–), piktor dhe skulptor shqiptar

D[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

F[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

G[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

H[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

I[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

K[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

L[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  • Labinot Gashi – (1987–), këngëtar shqiptar
  • Latif Gashi – (1961–), politikan, ushtarak dhe agjent zbulimi shqiptar nga Kosova

M[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

N[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

R[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

S[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Sh[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

T[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Y[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Z[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]