Gelotologji

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Gelotologjia-(Gelotology-nga fjala greke gelos që të perkthehet qeshje)është shkenca që studion qeshjen dhe efektet e saj mbi trupin e njeriut nga ana psikologjike dhe fiziologjike.