Gjeotermik (kthjellim)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kjo faqe bën kthjellimin e titujve që kanë për bazë Gjeotermik (kthjellim).
Nëse një lidhje e brendshme ju solli këtu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen në fjalë që të ridrejtojë direkt te faqja e duhur.


Termi gjeotermik ose gjeotermal është e lidhur me energjinë dhe mund t'i referohet:

Teknologjia e ripërtëritshme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Elektriciteti gjeotermik, energjia elektrike e gjeneruar nga burimet gjeologjike natyrale të nxehtësisë.

Nxehtësia gjeotermike, metodat e ngrohje dhe ftohjes në një ndërtesë duke përdorur ngrohje nëntokësore.