Gjirokastra (Pirrokastra e dikurshme) qyteti i “dymijë shkallëve”

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Gjirokastra (Pirrokastra e dikurshme) qyteti i "dymijë shkallëve" : me rastin e 2300 vjetorit të themelimit të qytetit libër me autor Mexhit Kokalari dhe redaktor Bashkim Abazi. Botuar në Tiranë nga "Medaur" në vitin 2003. Faqet e librit 131. ISBN 99927-836-9-9