Jump to content

Gjorgj Melies

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Zorzh Melies.

Gjorgj Melje ose Zhorzh Melies (frëngjisht: Georges Méliès) ishte një regjizor, aktor dhe ilusionist francez.