Golemi i Shkodrës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Fshati i Golemit ndodhet në periferi të ShkodrësRrethi i Shkodrës. Sipërfaqja e ti është 0,5 km², ai është një vend mjaft i populluar. Është vend bujqësor po ethtë mjaft i prapambetur nga ana e infrastrukturës. Laget nga Liqeni i Shkodrës dhe lumi Kir në perëndim kalon rruga pern e Han te Hotit. Ky fshat ka te ardhme për turizëm liqenor por edhe lumor.