Jump to content

Gramatika dhe sindaksa e gjuhës shqipe : sidomos e toskënishtes

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Gramatika dhe sindaksa e gjuhës shqipe : sidomos e toskënishtes : (për shkolla të mesme) libër me autor Ilia D. Sheperi. Botuar në Romë, në vitin 1972. Ribotim me 190 faqe.

Shënim: Ribotimi sipas botimit të parë në Vlorë në vitin 1927.