Halili dhe Hajrija (dramë)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Drama "Halili dhe Hajria" është shkruar në vitin 1949 nga Kolë Jakova. Ajo pasqyron trimërinë e luftëtarëve të Malësisë së Madhe në ndeshje me pushtuesit turq, në shekullin XVIII.