Hasan Prishtina dhe lëvizja patriotike e Kosovës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Hasan Prishtina dhe lëvizja patriotike e Kosovës : të njohim traditat patriotike dhe luftarake të popullit tonë libër me autor Ajet Haxhiu. Botuar në Tiranë nga "Naim Frashëri", në vitin 1964. Faqet e librit 232.