Jump to content

Henri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Henri (fem. Henriette) është emër i përveçëm mashkullor francez. Variante të këtij emri, pra emra me rrënjën Henri- janë emrat anglo-sakson Heinrich, Henry, Henricus, etj.Ky emer eshte sa i rralle aq dhe i preferuar dhe i perdorur per te pagezuar njerez qe kane bere histori.