Historia e lëvizjes së majtë në Shqipëri dhe e themelimit të PKSH-së (1878 - 1941)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Historia e lëvizjes së majtë në Shqipëri dhe e themelimit të PKSH-së : 1878-1941 : vështrim historik me një shtojcë dokumentare me Autor Kristo Frashëri. Botuar nga "Ilar" Tiranë, 2006. Faqet e librit 471.