Historia e letërsisë shqipe : materialet e konferencës shkencore, 30-31 tetor 2009, në Prishtinë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Historia e letërsisë shqipe : materialet e konferencës shkencore, 30-31 tetor 2009, në Prishtinë libër nga Mehmet Kraja (red.). Botuar në Prishtinë nga Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, në vitin 2010. Faqet e librit 264.