Historia e popullimit të Krujës : dyndjet e krutanëve në zonën e Himarës dhe jashtë Atdheut

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Historia e popullimit të Krujës : dyndjet e krutanëve në zonën e Himarës dhe jashtë Atdheut libër me autor Baki Dollma dhe redaktore Merita Dollma. Botuar në Tiranë nga "Marin Barleti", në vitin 2005. Faqet e librit 100. ISBN 99927-39-73-8