Ida Noddack-Tacke

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Ida Noddack-Tacke

Ida Noddack-Tacke (e lindur me emrin Ida Eva Tacke, lindi më 25 shkurt 1896 në Wesel dhe vdiq më 24 shtator 1978 në Bad Neuenahr. Ishte kimiste gjermane.