Jump to content

Idrija

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Idrija (gjermanisht: Idria, italisht: Idria) është një vendbanim, qendër komune dhe një qytet zyrtar në Slloveni, në rajonin e Gorishka .