Ilirët dhe gjeneza e shqiptarëve : sesion shkencor (3-4 mars 1969)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ilirët dhe gjeneza e shqiptarëve : sesion shkencor (3-4 mars 1969) libër nga Muzafer Korkuti (red.), Skënder Anamali (red.), Jorgji Gjinari (red.). Botuar në Tiranë nga Instituti i Historisë dhe i Gjuhësisë, në vitin 1969. Faqe 268.