Jump to content

Institucioni arsimor

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Institucioni arsimor është një vend ku njerëzit e moshave të ndryshme marrin ose përfitojnë arsim, duke përfshirë institucionet parashkollore, shkollat fillore, shkollat e mesme të ulëta, shkollat private, gjimnazet, licetë, medresetë, shkollat e mesme të larta, kolegjet, akademitë dhe universitetet. Ato ofrojnë një larmi të madhe programesh, kurrikulash dhe hapësirash mësimore . [1] [2]

Llojet e institucioneve arsimore[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Referime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ "educational institution - Dictionary Definition". Vocabulary.com (në anglisht). Marrë më 2017-07-17.
  2. ^ "educational institution". TheFreeDictionary.com (në anglisht). Marrë më 2017-07-17.