Ishulli i Malësorit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ishulli i Malësorit është një ishull në veri të Shqipërisë, në lumin e Bunës, dhe ka një sipërfaqe prej rreth 40 hektarë ose 0.4 km katror. që e bën atë ishullin e tretë më të madh në Shqipëri. Rreth ishullit janë disa fshatra, më i afërt prej të cilave është Darragjat, dhe është më pak se 5 kilometra nga Liqeni i Shkodrës. Ashtu si ishujt tjerë, Ishulli i Malësorit nuk ka popullatë civile.