Java e Bibliotekës në Kosovë : 14-16 prill 2008

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Java e Bibliotekës në Kosovë : 14-16 prill 2008 libër nga Sali Bashota (kryered.). Botuar në Prishtinë nga Biblioteka Kombëtare dhe Universitare e Kosovës, në vitin 2009. Faqe 176.