Jodi Benson

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Jodi Benson u lind më 10 tetor, 1961 në Rockford, Illinois. Është aktore dhe këngëtare amerikane, shumë e njohur për zërin e saj si Princesha Ariel në filmin e animuar Sirena e Vogël.