Këngët popullore lirike të dashurisë : (të trevave të Përmetit, Leskovikut dhe Kolonjës)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Këngët popullore lirike të dashurisë : (të trevave të Përmetit, Leskovikut dhe Kolonjës) mblodhi Niko Dako dhe redaktor Ali Jashari. Botuar në Korçë nga "Promo Print" në vitin 2012. Faqet e librit 84.