Këshilla juridike

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Këshilla juridike është program këshillëdhënës, i prodhuar dhe emituar nga Radio Televizioni Publik i Kosovës "RTK".

Autor i emisionit javorë Këshilla juridike është Arieta Seferaj. Emisioni zgjatë 30 minuta dhe kushtohet çështjeve të së drejtës qytetare. Ndër temat që shtjellohen janë kryesisht e drejta pronësore, e drejta familjare, etj.

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]