Këshilli i Kombeve të Bashkuara për çarmatim

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Këshilli i Kombeve të Bashkuara për çarmatim gjendet me seliGjenevë, dhe është fomuar si rezultat i konferencës për çarmatim e 18 fuqive më 1969, konferencë e njohur me emrin Konferenca e Gjenevës.[1]

Burimi i të dhënave[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ Der Grosse Brock Haus, Band 1 - Wiesbaden 1984 ISBN 3-7653-0363-1