Kategoria:CF-gjeo-cung

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kjo është kategoria dedikuar artikujve të cunguar të gjeografisë së Republikës së Afrikës Qendrore. Kategoria duhet të përmbajë sa më pak artikuj të jetë e mundur (në mos fare). Nëse shihni artikuj këtu, ju lutemi, mundohuni të zgjeroni përmbajtjen e artikullit për t'i hequr statusin si i cunguar. Ju lutemi, mos e fshini kategorinë dhe nëse në të nuk gjendet asnjë artikull.