Kategoria:Faqe me burime që kërkojnë regjistrim

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kjo është kategoria dedikuar artikujve me burime që kërkojnë regjistrim për tu parë. Artikujt e gjendur këtu janë kategorizuar automatikisht nga moduli CS1. Burimet që kërkojnë regjistrim për tu parë nuk janë të ndaluar por për lehtësi verifikimi do të ishte mirë të zëvëndësoheshin me burime që mund të shihen nga kushdo kurdoherë. Për pasojë, kategoria duhet të përmbajë sa më pak artikuj të jetë e mundur (në mos fare). Nëse shihni artikuj këtu, ju lutemi, mundohuni t'i zëvëndësoni ato me burime që nuk kërkojnë regjistrim për tu parë. Ju lutemi, mos e fshini kategorinë dhe nëse në të nuk gjendet asnjë artikull.

Faqet në kategorinë "Faqe me burime që kërkojnë regjistrim"

Kjo kategori ka 2 faqe nga 2 gjithësej.